Termeni și condiții

FootballiciousGirls.ro este un website administrat de Footballicious Girls, proiect fondat de Nicoleta Toporaș, Diana Gheorghe și Ana-Maria Mîndruță. 

1. Acceptul condițiilor de folosire

Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, prin urmare, utilizator al site-ului footballiciousgirls.ro, ești de acord să respecți aceste reguli.

Footballicious Girls își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferit de footballiciousgirls.ro sau poate suspenda funcționalitatea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a site-ului footballiciousgirls.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, utilizatorilor le revine responsabilitatea să le cunoască și să le respecte. Footballicious Girls își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a site-ului footballiciousgirls.ro. Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a site-ului footballiciousgirls.ro , iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea, sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Dreptul de proprietate

Conținutul (texte + imagini în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicat pe acest site se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ este interzisă în lipsa acordului prealabil al Footballicious Girls.

3. Dreptul bunului simț

Utilizatorii pot comenta atât la știrile publicate pe acest site, cât și pe blog, în limita bunului simț. Nu suntem adepții cenzurei, dar ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

4. Date cu caracter personal


Site-ul footballiciousgirls.ro colectează și prelucrează date personale. Pentru mai multe informații, accesează pagina Politica de confidențialitate și Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a site-ului footballiciousgirls.ro presupune că înțelegi, ești de acord și ai acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.