Fotbalul este cea mai mare pasiune a noastră, pasiune ce ne-a determinat să începem proiectul Footballicious Girls. De ce? Pentru că ne dorim să inspirăm atât fetele din România, cât și pe cele din alte colțuri ale lumii, unde fotbalul este privit ca un sport doar pentru bărbați.

Alături de ele, ne dorim să formăm o comunitate autentică și curajoasă ce schimbă mentalități și prejudecăți, și să ne bucurăm de tot ce ne oferă acest sport atât pe teren, cât și în afara lui.

Sperăm să ajungem atât la inimile, cât și la mințile cititorilor. Vrem să îi inspirăm, să determinăm toți oamenii sceptici, care refuză să înțeleagă că fotbalul este un sport dedicat atât băieților, cât și fetelor în egală măsură, să ne asculte povestea, să ne citească ideile, gândurile și sentimentele, să ne înțeleagă și să ne respecte pasiunea.

Vrem să facem o schimbare în această țară, să o ajutăm să crească, iar pentru a face acest lucru, avem în plan și în plină desfășurare foarte multe proiecte ce îmbină educația cu sportul și bineînțeles cu distracția și pasiunea. Un popor educat este un popor puternic, iar noi formăm o comunitate puternică de oameni implicați și deschiși la minte care să ne împărtășească valorile, să se identifice cu ele și să contribuie alături de noi la o lume mai cooperantă, tolerantă și activă.

Proiecte

Meciuri caritabile de fotbal

Detalii

Competiții de FIFA: Boys & Girls

Detalii

Workshop-uri și Cursuri

Detalii

Cum te poți implica

Companii
  • Ne poți susține prin donații în bunuri sau în bani pentru acțiunile pe care le desfășurăm;
  • Te poți implica în proiectele noastre pentru mai multă vizibilitate și promovare pozitivă în educație și sport;
  • Putem colabora și organiza evenimente împreună. 
Școli
  • Putem organiza împreună diverse activități educative și sportive în Școli și Centre Educaționale, de la turnee și cursuri de fotbal și până la discursuri motivaționale.
Nevoi

Ca și sportive și oameni care vor să facă din pasiunea lor o carieră, avem nevoie de: nutriție, recuperare și refacere, mental coaching, ateliere/cursuri despre scris, fotografie și graphic design, spații unde să ne desfășurăm evenimentele, antrenamente individuale, preparator fizic și oportunități de colaborare.

Cine suntem

Nico Toporaș

Cea mai mare pasiune a mea este fotbalul. După terminarea liceului, îmi doresc să studiez psihologia și să urmez o carieră în psihologia sportivă. Dintotdeauna m-au pasionat oamenii, în special sportivii de performanță și m-a fascinat posibilitatea de a fi alături de ei pe drumul spre succes, de a-i motiva și de a-i ajuta să își îndeplinească visurile. Echipa din care fac parte, ACS Dream Team București, și a cărui căpitan sunt, este a doua mea familie.
Tot ce iubesc, se rezumă la acest sport pe care îl consider minunat. Un lucru de care sunt foarte sigură este acela că vreau să schimb ceva! Vreau să fac lumea un loc mai bun! Oamenii tind să se inspire pe ei înșiși și asta e grozav, însă oamenii extraordinari îi inspiră pe ceilalți! Vreau să inspir oamenii! Vreau să îi ajut! Vreau să îi îndrum!
Sunt Nico și vreau să fac din fiecare zi una care să conteze.

Ana-Maria Mîndruță

Sunt o fire ambițioasă, curajoasă, activă, pasionată de educație non-formală, fotbal, călătorii, oameni, artă și muzică.
Am co-fondat PlaYouth în 2014 din pasiune pentru educația non-formală și organizare de evenimente. În călătoria mea de autocunoaștere de până acum, am descoperit că iubesc să învăț în timp ce mă joc, că mă împlinește să creez contexte ca oamenii curioși să se întâlnească și să învețe unii de la ceilalți, că pasiunea mea cea mai mare din copilărie este și va rămâne fotbalul, că nu las să treacă o zi fără să ascult muzică și că fericirea, pentru mine, înseamnă să fac lucruri care contează împreună cu ceilalți. Îmi propun ca în fiecare zi să-i ajut pe ceilalți și să las o amprentă semnificativă în viețile lor, contribuind la bunăstarea acestora. Unul din visurile mele este să lucrez cu echipe de sportive pentru a le ajuta să se cunoască mai bine, dar și să coopereze cu succes în drumul spre îndeplinirea obiectivelor lor.

Diana Gheorghe

Cea mai mare pasiune a mea este fotbalul. Sunt jucătoare la ACS Dream Team București din toamna anului 2017, an în care mi s-a îndeplinit cel mai mare vis al meu, acela de a practica acest sport minunat.
Ambițioasă, sensibilă, perseverentă, încrezătoare și creativă, îmi place să fac totul cu pasiune. Fiecare om este capabil și are dreptul să își clădească propriul viitor, exact așa cum și-l dorește. Pentru asta, e nevoie de curaj sacrificiu, dorință și dăruire. Dacă totul ar fi atât de ușor de îndeplinit precum ne-am dori noi uneori, nu am putea simți niciodată gustul adevărat al unei victorii, de aceea, eșecul pavează drumul spre succes, iar eu vreau să fiu un exemplu pentru fetele are vor să practice acest sport. Totodată, vreau să arăt adevărata față a fotbalului feminin și să încurajez oamenii să nu renunțe niciodată la visurile lor deoarece atunci când ai un vis poți simți cu adevărat diferența dintre a trăi și a exista.