Evenimente

Cum poți să te implici?

  • Dacă ești companie, ne poți susține prin donații în bunuri pentru acțiunile pe care le desfășurăm;
  • Te poți implica în proiectele noastre pentru mai multă vizibilitate și promovare pozitivă în educație și sport;
  • Putem colabora și organiza evenimente împreună;
  • Ai nevoie de o activitate recreativă și super interesantă pentru angajații tăi? Te putem ajuta cu Team-Building-uri și turnee pline de fotbal și distracție;
  • Angajații tăi sunt posomorâți? Fetele se ceartă cu băieții? Noi avem soluția! Campionate de FIFA și Fotbal boys & girls;
  • Dacă angajații tăi nu mai sunt atât de implicați ajută-i să își regăsească pasiunea. Propune-le să își facă o echipă, iar noi îi provocăm la un meci legendar ca să simtă pe pielea lor cum e să dai tot ce ai mai bun pentru a câștiga. Demonstrează-le ca prin muncă și ambiție vor reuși! 

CALENDARUL EVENIMENTELOR NOASTRE

Dec
7
Sat
Campionat de FIFA20 – Boys & Girls @ OK Center
Dec 7 @ 11:00 am – 5:00 pm
Îți propunem un super eveniment ce are ca esență eterna sete pentru victorie și bineînțeles munca în echipă. Și nu este doar un super eveniment, ci și o premieră în comunitatea noastră. Vei fi pionier sau pionieră a acestei bătălii supreme. Da! Ai auzit bine, băieți și fete! Nu va fi o confruntare obișnuită… Armele? Joystick-urile! Terenul de luptă? Terenul de fotbal! Ai ghicit! Ne așteptăm la lupte seculare ce vor dura 90 de minute! Doar că de data aceasta ne vom rezuma la mediul virtual, așa că te invităm să te lupți în goluri spectaculoase și driblinguri fantastice, toate prin intermediul celui mai consacrat joc video… FIFA! Da, atât fetele cât și băieții se bucură de FIFA, așa că te așteptăm să ne bucurăm împreună!
 
Te provocăm să te aliezi și să te lupți! Echipele vor fi MIXTE! Campionatul va fi unul plin de adrenalină în care două câte două, echipe formate dintr-un băiat și o fată, se vor duela până la fluierul final, iar scorul va decide cine merită să meargă cu un pas mai aproape de marele premiu. Dacă ați fost eliminați, nu vă descurajați! Voie bună, distracție și multe surprize vă așteaptă după fiecare meci. Va fi un eveniment cu o energie frumoasă în care vom avea ocazia să demonstrăm că și fetele și băieții se bucură de fotbal cot la cot sau mai bine spus, joystick la joystick.
 
Așadar, îndrăznește! Participă la primul campionat de FIFA pe echipe formate din băieți și fete organizat de Footballicious Girls!
 
Avem doar 32 de locuri disponibile! De la eveniment, nu pot lipsi premiile pe măsură!
 
Câștigătorii Locului 1 vor primi: Două Jocuri FIFA20 de la EA SPORTS, Cărți de la Editura NICULESCU, Goodie Bags de la Solaris – Belsug din natură, Scanări 3D de la Centrul Superfit, Produse Oriflame  și multe alte premii surpriză.
 
Câștigătorii Locului 2 vor primi: Cărți de la Editura NICULESCU, Goodie Bags de la Solaris – Belsug din natură, Scanări 3D de la Centrul Superfit, Produse Oriflame și multe alte premii surpriză.
 
Câștigătorii Locului 3 vor primi: Cărți de la Editura NICULESCU, Goodie Bags de la Solaris – Belsug din natură, Scanări 3D de la Centrul Superfit, Produse Oriflame  și multe alte premii surpriză.
 
Pe aceia dintre noi cu vârsta de peste 18 ani, cei de la Red Bull ne vor ține energizați. De asemenea, prietenii de la Tipar Non Stop ne susțin cu printuri de calitate pentru ca întreg evenimentul să prindă culoare.
Setări și Recomandări:
 
1. Durata unei reprize: 4 minute
2. Nivelul de dificultate: Professional
3. Viteza jocului: Normal
4. Accidentări: ON
5. Offside-uri: ON
6. Schimbări: 3
7. Fiecare participant are dreptul la 3 pauze de maximum 1 minut pentru schimbări și modificări de tactici.
8. Nu sunt apreciate tragerile de timp în propria jumătate de teren în mod excesiv.
9. Pe toată perioada desfășurării evenimentului, participanții vor avea un comportament prietenos, neînțelegerile fiind rezolvate pe cale amiabilă cu ajutorul organizatorilor. Limbajul vulgar sau injuriile pot duce la excluderea din turneu.
10. Departajare: golaveraj sau meci direct.
 
Evenimentul se va desfășura în data de 7 Decembrie 2019, cu începere de la ora 11:00, la prietenii noștri de la OK Center Romania, Strada Traian, numărul 1, București.
 
Înainte de eveniment, uitați-vă peste regulile de check-in și check-out ale locației: https://www.okcenter.ro/rezervari-ok-center/ deoarece este important ca împreună să folosim spațiul cu responsabilitate.
 
Participarea este gratuită pe baza invitaţiei sau a înscrierii în acest formular: https://bit.ly/2rLhpUL, iar confirmările se vor transmite prin e-mail la adresa: contact@footballiciousgirls.ro până pe 30 Noiembrie 2019.
 
Acest eveniment se adresează tuturor fetelor și băieților cu vârste între 14 și 35 de ani, pasionate și pasionați de fotbal.
 
***
Footballicious Girls este proiectul prin care ne spunem povestea în fotbalul feminin și arătăm adevărata față a acestuia, inspirăm cât mai mulți oameni și totodată creăm contexte de dezvoltare personală și educație non-formală prin fotbal.
 
Concret, ne propunem să creăm conținut autentic și valoros pe blog, să participăm în campanii de publicitate, să lucrăm cu copiii și să organizăm evenimente pentru a integra și încuraja cât mai multe fete să practice acest sport și să treacă, alături de noi, peste barierele, discriminarea și preconcepțiile legate de faptul că fetele nu pot juca fotbal la nivel performant.
 
Pentru mai multe informații despre noi, vizitați-ne la www.footballiciousgirls.ro