Blog

TOP 5 citate motivaționale de la jucătoare celebre

 

        5. ,,I’ve never scored a goal in my life without getting a pass from someone else.’’Abby Wambach 

       Nu este important cine marchează sau cine dă pasa de gol, căci toată echipa contribuie la victorie. Atunci când cineva înscrie, de fapt întreaga echipă înscrie. Abby Wambach mărturisește prin acest citat că nu a dat niciodată un gol fără să primească o pasă de la o coechipieră. Așadar, unitatea echipei este cea care câștigă meciuri, nu o singură jucătoare.

Read more

I’m back like I never left…

”You know I’m back like I never left (I never left)

Another sprint, another step (another step)

Another day, another breath (another breath)

Been chasing dreams, but I never slept (I never slept)

Read more

Secretul? Determinare la superlativ!

Teodora Meluță este una dintre cele mai de prolifice jucătoare de fotbal din România. La vârsta de doar 19 ani, a fost aleasă Fotbalista Anului 2018, în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Teo joacă de 5 ani la FC Universitatea Olimpia Cluj-Napoca, cea mai titrată echipă din fotbalul feminin românesc, însă a început acest sport ca multe fete din țara noastră, alături de băieți.

Read more

Din dorința de a fi mai bună pe zi ce trece…

Ștefania Vătafu este una dintre cele mai semnificative jucătoare de fotbal din România. În prezent joacă la campioana Belgiei și ne încântă cu driblinguri fantastice la echipa națională. Fotbalul este pasiunea ei dintotdeauna. Încă de mică a luptat pentru visul ei și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se bucura de fotbal. Are o mentalitate de campioană, iar cea mai puternică armă a ei este dorința de a fi mai bună pe zi ce trece. Te invităm să descoperi o părticică din universul Ștefaniei…

Read more

BACu’ e frate cu fotbalu’

Mulți ar spune că sunt o persoană ocupată, însă eu știu să îmi gestionez foarte bine prioritățile și nu mă simt ocupată, ci doar foarte activă.

Read more

Fotbalul m-a făcut om!

Laura Rus este una dintre cele mai valoroase fotbaliste din țara noastră. La ora actuală joacă la Anderlecht, în campionatul Belgiei și este totodată o piesă de rezistență a echipei naționale. Laura se face remarcată prin calitățile extraordinare pe care le posedă. Este un adevărat atacant cu sânge rece care marchează ori de câte ori are ocazia. Este jucătoarea despre care antrenorul adversarelor își avertizează echipa, însă pe lângă toate acestea, spiritul de luptătoare, pasiunea infinită și ambiția, o fac să fie o adevărată campioană.

Read more

Hrana – leac și ajutor pentru o sănătate perfectă

Nutriția este unul din factorii ce poate influența semnificativ rezultatele unei sportive. Așadar trebuie să acordăm o atenție deosebită alimentației și să o folosim în avantajul nostru, căci o alimentație nesănătoasă ne poate împiedica să ne atingem potențialul maxim. 

Read more

O adevărată luptătoare ce antrenează învingătoare

Alexandra Stan este cea care ne-a ajutat să devenim jucătoare de fotbal. Am venit la echipă cunoscând câteva lucruri de bază despre fotbal și loveam mingea așa cum am învățat pe stradă, dar ea, cu o răbdare de fier și mereu cu zâmbetul pe buze, ne-a introdus ușor ușor în lumea fotbalului de performanță.

Read more

Cei mai fericiți 5 km de pe Pământ

Nu mi-am imaginat vreodată că mă voi distra făcând jogging. Alergarea, pentru mine, este distractivă doar atunci când implică lucrul în echipă și joaca cu mingea de fotbal sau de handbal, al doilea sport preferat al meu. 

Read more

Cu pasiune și din pasiune

Informația înseamnă putere și tocmai pentru că o sportivă educată este o sportivă puternică, invitata noastră din această săptămână este Alexandra Georgescu, kinetoterapeută la Centrul SuperFit și totodată la Echipa Națională de Fotbal Feminin a României. Ea a fost alături de noi în ultimele luni și putem spune cu mâna pe inimă și cu piciorul pe mingea de fotbal că ne-a îndrumat spre a ne depăși limitele. Ne-a determinat să dăm tot ce putem la antrenamentele personalizate, ne-a învățat și ne-a ajutat să ne refacem după un efort intens și totodată să ne recuperăm după accidentări revenind pe teren într-un timp record și în cea mai bună formă a noastră.

Read more