Nutriția este unul din factorii ce poate influența semnificativ rezultatele unei sportive. Așadar trebuie să acordăm o atenție deosebită alimentației și să o folosim în avantajul nostru, căci o alimentație nesănătoasă ne poate împiedica să ne atingem potențialul maxim. 

În zilele noastre există pe piață tot felul de opțiuni de alimente frumos împachetate însă sub a căror etichetă nu se ascund cele mai nutritive și sănătoase alimente. Iar noi, ca sportive de performanță, trebuie să ne alegem inteligent tot ceea ce mâncăm. 

Prietenii noștri de la Solaris cred cu tărie că hrana ne poate fi leac și ajutor pentru o sănătate perfectă și tocmai de aceea ei își propun să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor prin ingrediente naturale ce pot face parte dintr-o alimentație sănătoasă. 

Este foarte important ce mâncăm însă este cel puțin la fel de important când mâncăm. Așadar este indicat să nu luăm masa imediat înainte de susținerea unui efort fizic, ci cu 2-3 ore înainte, căci mușchii sunt ocupați să își susțină activitatea, iar dacă stomacul nu a apucat să digere mâncarea, vom avea parte de un disconfort gastrointestinal pe parcursul antrenamentului. 

O gustare este totodată binevenită cu o oră sau cel mult 40 de minute înainte de antrenament. 

Un exemplu de astfel de gustare foarte simplă și care ne va oferi un plus de energie la antrenament este banana cu unt de arahide. Cei de la Solaris garantează că untul lor de arahide 100% natural oferă poftă de viață și este un aliment perfect pentru cei ce fac efort fizic prelungit. Noi l-am testat și vă putem spune cu mâna pe inimă și cu piciorul pe mingea de fotbal că gustul nu vă va dezamăgi, iar calitatea se ridică la înălțimea performanței. 

Alunele de pădure sunt totodată o gustare energizantă și plină de nutrienți și să nu uităm de nemaipomenitele fructe de merișor care nu au doar un gust foarte bun, ci și proprietăți nutritive de invidiat. Merită încercată o combinație a lor cu un iaurt, dar chiar și simple sunt o alegere inspirată. 

Știm că este greu să găsim astfel de alimente din aria fructelor și legumelor care să vină direct din natură, fără alte bazaconii adăugate pe drum, însă prietenii noștri de la Solaris îți sar în ajutor când vine vorba de ingrediente 100% naturale. Din curiozitate, din necesitate sau pur și simplu din dorința de a experimenta te invităm să arunci o privire pe site-ul lor https://solarisplant.ro/. Sigur îți va face ceva cu ochiul.