Sâmbăta aceasta ne-am adunat trupele, am făcut echipă cu bloggeri și pasionați de FIFA și ne-am super distrat la Bloggers Lan Party. Toate prietenele noastre au fost provocate să se bucure de fotbal și s-au descurcat conform așteptărilor, absolut minunat. Astfel am lansat un adevărat război ce a avut ca esență eterna sete de victorie. Însă nu a fost o confruntare obișnuită. Armele? Joystick-urile! Terenul de luptă? Terenul de fotbal! S-au dat lupte seculare ce au durat cel puțin câte 90 de minute virtuale! Ne-am războit în goluri spectaculoase și driblinguri fantastice, toate prin intermediul celui mai consacrat joc video… FIFA! Da, atât fetele cât și băieții s-au bucurat de FIFA!

WhatsApp Image 2019-05-29 at 10.20.56.jpeg

Cele mai curajoase războinice și-au scos joystick-urile din teacă și alături de cei mai viteji războinici au demonstrat că fetele și băieții pot face echipă chiar și la FIFA! Ne-am simțit atât de bine pe tot parcursul competiției, căci băieții, deși nu ne cunoșteau, ne-au tratat cu respect și pe picior de egalitate cu ei înșiși și uite așa ne-am distrat, am colaborat și am concurat ore în șir.

După ce Diana a reușit o execuție extraordinară din lovitură liberă, băieții s-au strâns în jurul ei felicitând-o pentru înscrierea celui mai frumos gol al competiției și totodată rugând-o să îi învețe și pe ei cum să înscrie astfel de goluri.

Pe la această petrecere a trecut și bine cunoscutul Mikey Hash, unul dintre cei mai vizionați bloggeri români, cu peste 1 milion de abonați. Am făcut cunoștință cu el și văzând că purtăm tricouri de fotbal și jucăm FIFA ne-a întrebat dacă practicăm acest sport și am discutat puțin despre fotbalul feminin din țara noastră. Am fost plăcut surprinse să aflăm că Mikey respectă și apreciază fetele care joacă fotbal, declarându-se un fan înfocat al Echipei Naționale de Fotbal Feminin. Vloggerul ne-a spus că îi face plăcere să meargă pe stadion și să le susțină pe fetele din Echipa Națională de Fotbal Feminin a României, deci, fetelor, de acum încolo fiți cu ochii în patru pe stadioane și s-ar putea să vă luați Doza de Hash live.

WhatsApp Image 2019-05-29 at 10.19.40.jpeg

Distracție, muzică bună, oameni geniali și o competiție acerbă prin care am demonstrat încă o dată că și fetele se bucură de fotbal și nu doar că se bucură la fel de mult ca și băieții ci chiar și împreună cu aceștia, atât în mediul virtual cât și în viața de zi cu zi. Cam asta a însemnat Bloggers Lan Party pentru noi.

WhatsApp Image 2019-05-29 at 10.22.19.jpeg

Îi mulțumim în special lui Toma Nicolau, cel care ne-a invitat la acest eveniment și tuturor celor care au contribuit la organizarea unei petreceri de excepție în cadrul festivalului Comic Con. Ne dorim să revenim și în următorii ani. 

WhatsApp Image 2019-05-29 at 10.20.21.jpeg