Pentru o jucătoare de fotbal feminin, pregătirea fizică într-o sală de fitness este foarte importantă. Știm cu toții că munca învinge talentul atunci când talentul nu muncește cel puțin la fel de mult. Ei bine, pe același principiu merge și pregătirea fizică. Fără o pregătire fizică corespunzătoare, nici măcar toată pregătirea tehnică din lume nu te va conduce către adevărata performanță.

Spre exemplu, pentru a da mai multe goluri este nevoie de foarte mult exercițiu. Îți iei mingea de fotbal, îți pui un portar în poartă și îți îmbunătățești tehnica de lovire a mingii. Să presupunem că ți-ai îmbunătățit tehnica, mingea se duce exact unde vrei tu, însă de cele mai multe ori aceasta este prinsă cu ușurință de portar… și unde mai pui și faptul că parcă te cam doare genunchiul. Oare de ce? Tocmai pentru că nivelul tău de pregătire tehnică este unul foarte ridicat, însă se află în antiteză cu pregătirea ta fizică ce lasă de dorit, astfel mușchii tăi nu sunt destul de dezvoltați încât să confere șutului forța necesară pentru a-l face imbatabil. Și bineînțeles că o musculatură nedezvoltată suficient de bine crește riscul de accidentări.

recreate4

Noi am înțeles acest aspect al vieții de sportiv. Am înțeles că pregătirea tehnică se află într-o simbioză perfectă cu cea fizică și că sunt totodată complementare, una fără cealaltă fiind degeaba. Și tocmai pentru că noi suntem genul de persoane care nu doar spun, ci și fac, am ales să avem grijă de corpul nostru, să îi oferim cele mai bune condiții de antrenament astfel încât să se dezvolte armonios și să își atingă potențialul maxim.

WhatsApp Image 2019-04-01 at 16.35.48-1

Așadar nu întâmplător ne-am început călătoria în lumea pregătirii fizice și a fitness-ului la prietenii noștri de la RE:CREATE. Am mai fost de-a lungul timpului în diverse săli de fitness, însă niciuna nu se ridică la nivelul celor de la RE:CREATE. Aici am găsit cele mai bune condiții posibile, de când intrăm pe ușa vestiarului și până la aparatele de ultimă generație din sala de fitness. Totul este atât de primitor și plin de viață, iar combinat cu vibe-ul din interior și cu amabilii instructori care te ajută și îți răspund cu zâmbetul pe buze la orice întrebare, te determină să dai tot ce ai mai bun din tine și să te antrenezi la potențialul tău maxim. WhatsApp Image 2019-04-01 at 16.35.48

Te invităm și pe tine să le faci o vizită și îți garantăm că vei fi plăcut impresionat. Sperăm să te vedem pe acolo. Stai pe aproape și îți vom dezvălui cât mai multe detalii din călătoria noastră către un corp mai funcțional și mai sănătos.